Hoe werk ik

Na het gratis kennismakingsgesprek ontvang je een intake formulier. En na aanleiding van het intake formulier, zal duidelijk zijn op welke manier we aan je hulpvraag kunnen gaan werken. Ik adviseer je hierover en we maken een afspraak voor het eerste consult. Aan het begin van een vervolg consult, bespreken we de vervolg intake en kijken we waar je nu staat en wat het volgende is dat je graag wilt bereiken.

Voor een consult is het belangrijk dat je zelf echt gemotiveerd bent om aan je probleem te werken.
Ja?…dan zal ik er alles aan doen om jou zo goed mogelijk te helpen.

Persoonlijk vind ik het heel belangrijk om op een zo’n ontspannen mogelijke manier samen te werken. Daarom biedt ik verschillende opties aan. Tijdens de verschillende consultmogelijkheden, kunnen we online werken maar ook live in mijn praktijkruimte of op locatie b.v. bij je thuis of buiten in de natuur voor een coaching met paarden.

Voor consulten op locatie geldt een aangepast tarief ivm de reiskosten.
Alle tarieven zijn inclusief 30 km reiskosten.
De reiskosten per km zijn €0,25

Alle tarieven zijn exclusief BTW.

Online Sessie

  • Zorg dat op de locatie waar je bent, er een comfortabele plek is waar je heerlijk kunt ontspannen en niet gestoord kan worden tijdens de sessie.
  • Een online sessie kan vanuit elke locatie via zoom gehouden worden, met het voordeel dat je de deur niet uit hoeft en je geen reistijd kwijt bent.
  • Het enige wat je nodig hebt, is een laptop en eventueel een koptelefoon.

Tip!

  • Wanneer je onder behandeling bent bij een arts, stel de arts dan op de hoogte over het voornemen een hypnosesessie te gaan doen.
  • En wanneer je lichamelijke klachten ervaart, raadpleeg dan eerst een arts voor een diagnose.
  • Gebruik voor een hypnosesessie geen producten die invloed kunnen hebben op je bewustzijn.
  • Plan een consult op een moment dat je ervoor en erna tijd hebt, om de sessie in alle rust te kunnen ondergaan en te verwerken.