verbeeld je dat

Informatie over-en verkoop van de MAG 204

Sinds mei 2021, informeer ik mensen over de toepassingen van het magneetveldtherapie apparaat de MAG 204 van het Italiaanse bedrijf PlatiuMed.  En sindsdien behartig ik voor de Belgische distributeur van de Benelux, de verkoop in Nederland, in de regio Friesland, Groningen en een gedeelte van Drenthe. Ik geef behandelingen zowel in mijn praktijk als op locatie, om zo kennis te kunnen maken met de werking van magneetveldtherapie.

De MAG 204 is het resultaat van 30 jaar onderzoek, dat gedaan is door specialisten van verschillende disciplines. Het apparaat behoort tot de groep van fysiotherapeutische elektrische apparatuur, het beschikt over speciale technologie waardoor het geschikt is en veel gebruikt wordt in fysiotherapiecentra en sportgeneeskunde. Doordat ze de technologie zo doorontwikkeld hebben, is het voor het eerst dat ze laagfrequente en hoogfrequente magneetveldtherapie in één apparaat hebben kunnen samenvoegen.

Zo is de MAG 204 tot stand gekomen, die met zijn 4 onafhankelijke uitgangskanalen de mogelijkheid biedt om tegelijkertijd bij 1 of 2 cliënten, 2 dezelfde of 2 verschillende therapeutische programma’s uit te voeren.
Lage frequenties (LF) (van 1 Hz tot 100 Hz) hebben over het algemeen een pijnstillend effect.

Hoge frequenties (HF) (tot 150 KHz) werken regeneratief en ontstekingsremmend. Het apparaat heeft 69 programma’s (LF) en 69 programma’s (HF) voorgeprogrammeerd in het systeem, deze zijn inzetbaar voor veel aandoeningen.

Door de unieke kwaliteit, afmeting en handleiding van het apparaat is het ook zeer geschikt voor gebruik in revalidatiecentra, ziekenhuizen, klinieken en voor in een praktijk of thuisgebruik.

Het is dagelijks toepasbaar en naast een pijnstillend, ontstekingsremmend, regeneratieve werking, ondersteund en bevorderd het de vitaliteit en zelfgenezing van het lichaam. De MAG 204 biedt ook een speciaal nachtprogramma van 4 uur dat, terwijl je lekker slaapt op het topdek van PlatiuMed, systematisch het hele lichaam regenereert en revitaliseert.

Kom in contact met mij