Wat anderen over mij zeggen...

Feedback krijgen over een behandeling is erg waardevol. Meestal is het een blijk van waardering voor het resultaat dat er is verkregen. Maar uiteraard zijn op-of aanmerkingen ook welkom en neem ik die graag ter harte, om zo mijn consulten nog verder te kunnen verbeteren.

Graag ontvang ik ook jouw feedback via het contactformulier. Ik neem dan contact met je op om dit te bespreken en met de vraag of ook jouw feedback vermeld mag worden.

Een tijdje geleden heb ik een traject gevolgd bij Jessica.
Ik ben aan dit traject begonnen omdat ik door langdurig ziek zijn op meerdere gebieden in mijn leven erg vastliep. Ik zat erg vast in een patroon dat zich de afgelopen jaren had ontwikkeld van zelfmedelijden en passief gedrag met altijd in mijn hoofd ik kan het niet, ik ben ziek, ik ben waardeloos. Mijn zelfbeeld was erg slecht. Mede door het traject bij Jessica ben ik weer op het juiste spoor terecht gekomen en sta ik weet met beide benen op de grond. Jessica heeft mij daarvoor de juiste tools geleerd, naar mij geluisterd, adviezen gegeven, en mij enorm gemotiveerd om door te zetten. Ik voel me weer zeker van mezelf, heb energie en vertrouw weer op mijn eigen lichaam en voel mij weer geestelijk stabiel.
Ik ben Jessica enorm dankbaar !

Leonie Piekaar

Ik kijk terug op een liefde- en waardevolle tijd met Jessica, tijdens het traject wat ik bij haar heb gevolgd. Een tijd waar ik mezelf keihard ben tegen gekomen, een tijd dat ik alles een plekje heb kunnen geven. Ze gaf me door de hypnose weer een stukje van mezelf terug, iets wat ik lang kwijt ben geweest. Ze leerde mij dat ik er mag zijn en wie ik mag zijn, het gevoel van acceptatie en zelfliefde. Hierdoor waardeer ik mezelf weer als een leuk mens met een handicap. Mijn MS heeft een ander plekje gekregen, ik heb het eindelijk kunnen accepteren na 16 jaar. Sinds ik dit gedaan heb gaat het steeds beter met mij, mijn MS is geen blok meer aan m’n been. Ik kijk nu wat ik wel kan en niet naar wat niet meer gaat.
Mijn huisgenoten merken dat ik veel rustiger en vrolijker ben. En zelf merk ik dat ik minder pieker, geen nachten meer ligt te piekeren maar weer beter slaap en dat ik meer energie ervaar. Graag bedank ik Jessica voor de mooie en bijzondere sessies die ik van haar mocht ontvangen, hier keek ik elke keer naar uit. Ook de nazorg is gewoon super bij Jessica. Ik kan haar bij iedereen aanbevelen, voor welke klachten dan ook.
Bedankt dat ik dit moois allemaal mocht ervaren.
Nu op naar een gezonder en gelukkigere toekomst. Dank je wel Jessica ik ben je enorm dankbaar

Liefs Simone

Ik begon met een sessie uit nieuwsgierigheid en kwam in een traject van zelfontwikkeling waarin alle ballast, alle shit, wat ik niet meer nodig had afgewikkeld is. Ik wist al veel over de connectie tussen lichaam en brein maar dat je bepaalde belemmerende overtuigingen zo snel kunt oplossen dat heeft me echt versteld doen staan. Jessica verstaat de kunst snel tot de kern te komen van die onbewuste overtuigingen. En deze heel snel te laten verdwijnen.
Na iedere sessie leek ik wel een nieuw persoon. Belemmerende gedachtes en gedrag wat daar weer uit voortkomt, die zijn gewoon verdwenen. Blijvend. Ik sta nu veel meer in mijn kracht. Ik heb meer energie en durf te vertrouwen op de flow van het leven. Ik spreek mezelf veel meer uit, voel mijn grenzen veel duidelijker en zorg goed voor mezelf. Dat zorgt voor veel minder stress en veel meer ontspanning. Ik kan dit echt iedereen aanraden. Sowieso en mensen met een chronische ziekte al helemaal!

Liefs Lenneke

Ik kwam bij Facebook Jessica Koomen – van Dam tegen in de groep Sarcoïdose. Zij is hypnotherapeut en mijn interesse was gewekt. We hebben afspraken gemaakt. Door Corona werden de sessies via Zoom gehouden.
Ik ben nog niet eens aan het eind van de sessies en ik ben nu al blij met het resultaat. Door de sarcoïdose ben ik veel moe en voel me vaak (eigenlijk altijd) niet fit. Door de hypnose was het mogelijk terug te gaan om te kijken waar dit vandaan kwam. De situatie waarin ik terecht kwam werd nogmaals beleefd en kon het zodoende uit mijn “rugzakje” gooien. Ik kan het iedereen aanraden want we hebben toch allemaal ons rugzakje. Ik voel me nu stukken beter. 
Jessica hartelijk dank!

Tineke

Onlangs een hele fijne hypnotherapie sessie gehad van Jessica Koomen – van Dam. Ik twijfelde wel een beetje of ik het ging doen, maar ben zo dankbaar dat ik het gedaan heb. De sessie zelf heb ik als erg prettig ervaren en wat er daarna gebeurde, of eigenlijk niet meer gebeurd had ik niet verwacht, dat het zo snel zou kunnen oplossen. Dingen die al jaren in mijn ‘systeem’ zaten, lijken net gewist. De angsten, waar ik last van had, zijn gewoon grotendeels weg, direct na de sessie ook. Ik geloofde het eerst niet haha, heb het even de tijd gegeven, maar echt, ze zijn weg. Echt bijzonder wat voor resultaat je kan behalen met hypnotherapie! En het positieve gevoel wat ik erna ervaarde is heerlijk, je komt thuis in jezelf, in je rust en in je kracht!
Heel erg bedankt Jessica.

Dominique

Wat ben ik blij dat ik een hypnotherapie behandeling heb gehad voor mijn probleem: opvliegers, nachtelijk zweten, totaal uitgeput raak je op een gegeven moment. Jessica Koomen – van Dam zei: ik heb in het verleden voor hetzelfde probleem gestaan, maar ik doe het niet meer! Ik zei, ik doe het niet meer, ik zei: ik wil het ook wel niet meer doen, maar heb er totaal geen invloed op. Toen de hypnotherapie behandeling. Vanaf dat moment geen opvlieger en het gevoel dat er een vulkaanuitbarsting je kruin uit komt gehad. IK DOE HET OOK NIET MEER! Zo bijzonder dat je onderbewustzijn zo beïnvloed kan worden. Ik ben blij en gun dit iedere vrouw die de overgang zo ervaart! 
Ga naar Jessica

Helma

Een tijdje geleden heb ik hypnotherapie en paarden coaching therapie gehad van Jessica Koomen. Jessica heeft mij een tijdje begeleidt want ik zat vast in een spiraal en kwam er niet meer uit. Ik heb vroeger heel veel therapieën gehad en niets heeft geholpen. Met de therapieën van Jessica had ik gelijk effect. Door hoe het eerst met mij ging, miste ik heel veel in het leven, ik durfde niks aan te gaan. De 1e paarden coaching therapie heeft mij een spiegel voorgehouden. Dit was echt nodig om uit het negatieve te komen.
Lieve Jessica, wat ben ik blij dat je me hebt geholpen, ik groei nog steeds. Ik ga weer meer met mensen om en leuke dingen doen.
Heel erg bedankt!

Louwina

Een bedankje van mij. Je hebt me een hele nieuwe ervaring laten ervaren door middel van verbeelding in hypnose. Ik ben er nog niet zo goed in maar oefening baart kunst. Maar toch heb ik heel veel ervaren en wat me vooral bij blijft is dat wat je in je hoofd denkt, niet altijd de waarheid is en daar ben ik me nu zoveel meer bewust van. Want in hypnose kwamen er zoveel andere dingen naar boven, dat was heel bijzonder.
Ik kan nu veel beter relativeren, dank je wel Jessica.

Jolanda