Praktijk voor hypnotherapie,
coaching (met of zonder paard),
kinderhypnotherapie en magneetveldtherapie.

Wat super dat je mijn website bezoekt!

Want verbeeld je dat…hoe het zou voelen, wanneer jouw probleem opgelost zou zijn? Met hypnose kunnen we blokkades, problemen of prestaties transformeren naar gewenste situaties. Door negatieve mentale en lichamelijke ballast op te ruimen komt er ruimte voor positieve gedachten en gevoelens.

“Als dit bewust niet lukt, ga dan eens in gesprek met je onderbewuste”

Met hypnotherapie help ik jou daarbij. Hiermee creëren we de gelegenheid en mogelijkheid
om op een hele aangename manier, deze vaak diepgewortelde gedachten en pijnlijke gevoelens, los te laten en voel je je daarna een stuk beter! Loop je met mentale of fysieke (on)verklaarde klachten of pijnen rond, of wil je b.v. graag je sportprestaties verbeteren?

Dan kan ik jou daarbij helpen!

Verbeeld je dat…

beelden vervagen, woorden vervliegen,
emoties vervlakken,
gedachten veranderen, de pijn verzacht,
je leven verlicht…

Wat zou dit voor jouw,
(on)verklaarde klacht- pijn,
angst, fobie, trauma of
gevoel kunnen betekenen?

Bij ‘Verbeeld je dat’ ervaar je,
hoe krachtig hypnose werkt voor
heel veel problemen!

Nieuwsgierig geworden?

“Some people walk
through life in a trance of
disempowerment.
Our work is to help them
to transform that into a trance of
empowerment.”

– Milton Erickson –

Waarom in gesprek met je onderbewuste brein?

Het onderbewuste, ook wel het emotionele brein genaamd, is het deel van het brein dat ons voor 95% aanstuurt.  Hier liggen namelijk al je ervaringen en emoties opgeslagen uit het verleden, net zoals er informatie op de harde schijf van een computer wordt opgeslagen. En niet alleen het onderbewuste slaat deze informatie op maar ons hele lichaam. Elke cel, reageert op elk woord, elke gedachten en elk gevoel dat het ‘hoort’. 

Deze ervaringen, emoties en jouw persoonlijke waarden, bepalen grotendeels je keuzes, gedrag en gevoel in het dagelijks leven. Daarom ligt hier de sleutel, om middels hypnose de ongewenste situatie te transformeren naar een gewenste situatie. Om zo weer de regie te pakken en de regisseur te worden van jouw leven.

Want als je problemen ervaart in jouw leven, is de vraag; welke overtuigingen heb jij over jezelf?, welke woorden en/of suggesties zijn gegeven in een bepaalde tijd of situatie in jouw leven?, wat draag jij met je mee? Door welke bril kijk jij naar jouw leven en hoe voel jij je, in jouw bestaan?

Werken met het onderbewuste

Het onderbewuste is geprogrammeerd door de ervaringen uit je verleden en de gevoelens die daarmee gepaard gingen.

Naast hele fijne ervaringen en gevoelens, zijn er ook gebeurtenissen geweest die ervoor hebben gezorgd dat het brein een patroon heeft ontwikkeld wat niet zo gewenst is.
Deze patronen worden vrij snel gecreëerd en gegeneraliseerd door het onderbewuste. Maar zoals Johan Cruijff ooit zo mooi zei: ‘Elk nadeel heeft zijn voordeel’ Met hypnotherapie werken we namelijk met het voordeel van dat gegeven.

Het onderbewuste kent namelijk geen verschil tussen realiteit en fictie.

Dus op het moment dat we in hypnose ongewenste gedachten, gevoelens en ervaringen willen neutraliseren of vervangen of belemmerende overtuigingen te niet willen doen, dan maken we gebruik van deze capaciteit van het onderbewuste brein.

Door middel van het voorstellingsvermogen en positieve suggesties, creëren we een gewenste realiteit en initiëren we blijvende positieve veranderingen.

Beste lezer!

Graag stel ik me voor, mijn naam is Jessica Koomen, ik ben getrouwd en samen zijn wij de trotse ouders van 2 jonge mannen en sinds juli 2022 ook Opa & Oma van een kleinzoon. Op deze foto zie je mij samen met m’n paard en ‘hulpcoach’ Guusje en onze hond Stip.

Naast alle mooie dingen in het leven, dragen we als mens ook zo ons persoonlijk “rugzakje” met daarin ook de minder fijnere ervaringen uit het verleden. 
Mijn missie is om mensen, die dat zelf echt willen, te helpen om op eigen tempo stapje voor stapje de negatieve gedachten en gevoelens die zijn voortgevloeid vanuit het verleden, te keren naar het meest wenselijke! Zodat jouw problemen of klachten niet langer je leven beheersen, en jij de regisseur kan zijn over jouw leven en positiever in het leven komt te staan.

Ben je enthousiast geworden?

Vul het contactformulier in voor een gratis kennismakingsgesprek of vragen, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op